willemsliveasy

Interieuradvies

Wonen, daar moet je van genieten…

Je woninginrichting vertelt iets over jezelf. Het zorgt voor een omgeving waarin je je thuis voelt. Het inrichten van je eigen stekje is echter niet altijd gemakkelijk…

Loop jij ook met de volgende vragen;

  • Hoe krijg ik meer eenheid in mijn huis?
  • Welke kleuren passen bij mijn stijl en mijn interieur?
  • Wat is de ideale indeling?
  • Hoe krijg ik het gezellig in mijn huis; er mist iets…

Ik geef je tips, oplossingen en ideeën op gebied van kleur, indeling en materiaalgebruik in huis. Ik laat je zien wat je nog meer uit je interieur kunt halen en hoe je je huis nog persoonlijker kunt maken.

Mis je een gezellige sfeer? Zoek je een bijzondere afwerking of een goed kleurplan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Hoe werkt het?

In een eerste afspraak kijken we samen naar de huidige woonsituatie, denk aan: gezinssamenstelling, functie van de ruimte en specifieke woonwensen. We bespreken vragen en de ideale woonsituatie. Door middel van kleurstalen, materiaal stalen en sfeerbeelden bepalen we samen welke woonstijl het meest bij je past.

Met al deze gegevens werk ik een helder plan uit. Dat bestaat uit: een indelingsplan, moodboard met sfeerbeelden, stylingstips en een kleurplan. Deze vormen samen de basis om zelf aan de slag te gaan. Ik zal je verschillende adressen aanreiken in de vorm van een shopping-list voor de aankoop van de juiste meubelen en accesoires die passen bij jouw kleur en sfeerplan.

Met het persoonlijke moodboard als wegwijzer kun je zelf gaan woonwinkelen.

Een uitgewerkt plan kost € 239,- per ruimte incl. BTW (excl. reiskosten van € 0,35 per km) Dit advies bestaat uit een 2D-indelingsplan, een moodboard, stylingtips, een kleurplan en een shopping-list in jouw eigen stijl. 

Hulp nodig bij de inrichting van het gehele huis, of meerdere kamers? Neem dan contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Bekijk hier enkele projecten SchilderWillems.nl

Bel of mail me om af te spreken, ik kom me graag persoonlijk voorstellen.

Groeten Marijke Willems

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: