willemsliveasy

kleurinspiratie

kleurinspiratie naturel GREIGE tinten

Grijs is een mooie basis. Goed te combineren met welke kleur dan ook. Zet een bruine oud leren fauteuil tegen een grijze wand, het resultaat is een warme stoere uitstraling. Het is mooi om warme grijstinten ton-sur-ton te combineren met natuurlijke geleefde materialen zoals verweerd hout, geleefd leer of verwassen stoffen.

Een mooie grijstint vinden is best lastig. Gaat het om een kleine ruimte dan zou ik niet een te donker kleur toepassen. Het is in veel gevallen dan wel mooi een wat lichtere tint te nemen maar deze geheel rondom te zetten, om éénheid, rust en warmte in de ruimte te krijgen.

 

   

 

       

  

  

                                                                                                                                       

Styling en kleur kiezen:   Kies voor de basis, daarmee bedoel ik de vloer, de wanden en de grootste meubelen, natuurlijke tinten met een vergrijsde sfeer. Achteraf kun je nog kleur toevoegen door middel van accessoires. Wanneer je basis klopt, kun je in de toekomst nog volop experimenteren met kleuren en prints. Verwassen kleuren en stoffen passen ideaal bij deze stijl en zorgen voor een rustige basis.

Mix oud met nieuw. Zet niet je huis vol met tweedehands spullen, maar kies een paar mooie items die alle aandacht krijgen. Plaats grote basiselementen, beter groot en weinig dan veel en klein.

Benieuwd hoe grijs in jouw interieur toe te passen is? Ik kom je graag advies geven.

Advertenties
Dit bericht is gepubliceerd op juni 15, 2012 om 1:26 pm. Het’is opgeslagen in kleur inspiratie en getagd als , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: